בלוג

יתרונות של קייטרינג חלבי לעומת מגשי אירוח

By 18/06/2019 No Comments
קייטרינג חלבי לעומת מגשי אירוח

בכל אירוע שמשתתפים בו אנשים, מוכרח להיות אוכל שמלווה את הבילוי המשותף יחד. גם אם מדובר על מפגש אינטימי בין זוגות חברים, האוכל תמיד יתפוס חלק מרכזי במהלך הבילוי המשותף אחד עם השני. הסיבה לכך היא פשוטה, אוכל הוא גורם המחבר בין אנשים, ויוצר אינטימיות וקירבה באופן טבעי – גם עבור אנשים זרים שאינם מכירים אחד את השני.

באירועים גדולים שאנו עורכים לחברים ומשפחה, אנו דבר ראשון דואגים לאוכל שילווה את כל האירוע. אוכל באירועים הוא אחד מהדברים הזכורים ביותר עבור האורחים, כך שאירוע מוצלח יכול להתבסס בעיקר על האוכל שהוגש במקום, ולא על האווירה, העיצוב או המוזיקה שהייתה.

מהו קייטרינג חלבי ולמי הוא מתאים

הבחירה הראשונית של אנשים שעורכים אירוע מיוחד תהיה לרוב בקייטרינג חלבי. קייטרינג חלבי מעניק יתרונות רבים לאורחים באירוע, כך שהם יכולים ליהנות משפע ומגוון של מאכלים שונים על טהרת החלב. בשונה ממה שנהוג לחשוב, קייטרינג חלבי אינו מתבסס אך ורק על מאכלים חלביים, דווקא הגמישות בנושא זה היא גבוהה ואפשרית הרבה יותר לעומת סוג קייטרינג אחר.

בקייטרינג חלבי אפשר לשלב מגוון מאכלים ומנות שונות שהולכות נהדר עם קונספט חלבי כמו סלטים רעננים, מנות יפות וטעימות כמו קישים בשילוב ירקות וגבינות וגם קינוחים חלביים איכותיים ומתוקים.

מדוע קייטרינג חלבי עדיף על פני מגשי אירוח

אנשים רבים מתלבטים בבחירה בין קייטרינג חלבי לבין מגשי אירוח שיהיו באירוע שלהם. מגשי אירוח דומים במקצת לקונספט העיקרי של קייטרינג חלבי, אך אינם בהכרח מאפיינים את סגנון האוכל והמנות המוצעות בקייטרינג חלבי.

נוסף על כך, מגשי האירוח שמים דגש יותר על עיצוב ונראות המגשים המוצעים לאורחים, ופחות על איכות וטעם המנות המוצעות. למרות שאנשים נוהגים לרוב “לאכול עם העיניים”, הטעם של האוכל הוא הגורם הקובע בסופו של דבר.

עם קייטרינג חלבי פינגר פוד של נועה דניס, ניתן לשלב מגוון מנות ומאכלים מיוחדים שהם גם טעימים וגם נראים טוב. השילוב בין הצבעים הלבנים והבהירים של הגבינות המככבות במנות, יחד עם שלל ירקות ואלמנטים צבעוניים – יוצרים בסופו של דבר קייטרינג חלבי אמנותי, טעים ואיכותי.

קייטרינג חלבי איכותי ומגוון

כדי שהקייטרינג החלבי יהיה מוצלח, חשוב לבחור את חומרי הגלם האיכותיים והטריים ביותר. כמו שנאמר, הגורם העיקרי בקייטרינג מכל סוג שהוא הוא הטעם. ולכן, שימוש בחומרי גלם ומרכיבים איכותיים וטריים יכול להשפיע מאוד על הטעם והתוצר הסופי של המנות המוגשות בקייטרינג.

נוסף על הדגש שקיים בבחירת חומרי הגלם, הרעיון של קייטרינג חלבי מוצלח נוגע גם לעניין של הגיוון במנות המוגשות. עם קונספט של אוכל חלבי ניתן ליצור אינספור מנות טעימות, מזמינות ואיכותיות כך שהאורחים יחוו טעמים ייחודיים שהחך שלהם לא מכיר.

דילוג לתוכן