בלוג

ארוחת בוקר לעובדים

By 11/09/2019 No Comments
ארוחת בוקר לעובדים

אם החלטתם לפנק את העובדים בארוחת בוקר מושקעת, הזמינו עבורם ארוחת בוקר יוצאת דופן הכוללת מוצרים טריים וטעימים שיגרמו להם להנאה רבה.

ההחלטה על עריכת ארוחת בוקר לעובדים ביום מסוים נובעת עקב העובדה שרוצים לחגוג משהו ייחודי כמו תחילת פרויקט, הגעה לקו הסיום של מיזם, זכייה במכרז, ימי הולדת או כל סיבה משמחת אחרת. האירוח אמור להיות מושקע ומביע את מלוא ההערכה לעובדים כך שיחושו שיש להם חלק נכבד מתוך המכלול של השותפים שהביאו יחד להצלחה העסקית.

ארוחת בוקר לעובדים

כשהעובדים ייכנסו לחדר הישיבות בו נערכת ארוחת הבוקר, הם יחשפו לשפע של מגשים צבעוניים המכילים פריטים שונים. הנראות הססגונית של כל המגשים תגרום לחיוך רחב ותפתח עבורם את התיאבון.

מנהלי העסק בוחרים בדרך כלל מראש את סוגי המטעמים שנראים להם המתאימים ביותר לעובדים תוך הקפדה על ירקות טריים, לחם שנאפה לא מכבר ושפע של הפתעות בכל מגש.

בהליך הבחירה דואגים למאכלים המתאימים גם למי שאוכל אוכל צמחוני, טבעוני או ללא גלוטן כדי שגם להם תהיה בחירה מתוך ההיצע הנבחר.

מגשים עמוסי כל טוב

בארוחות בוקר נוהגים להניח על השולחנות הערוכים עבור העובדים כמה סוגי מגשים שכל אחד מהם מכיל סוג מסוים של כריכים. לדוגמה, לחם איטלקי ובו ממרחים שונים וירקות, מיני טורטייה עם ממרחים מפתיעים, משולשי כריכים ובהם סוגים שונים של גבינות וירקות צבעוניים, בריוש במגוון מילויים, מיני פריקסה עם המילוי האהוב ביצה קשה מלפפון חמוץ, טונה ועוד וכריכים העשויים מלחם מחמצת טרי.

כמו כן היצע נרחב של לחמים טריים ומסקרנים הפרוסים לנוחותם של העובדים והם אלה שמוסיפים את המטבל האהוב עליהם מהמבחר המוצע או תוספות שונות כמו סוגי גבינות רכות וקשות, מגוון רחב מאד של ירקות ועשבי תיבול ריחניים.

מאפים מעוררי תיאבון

המטרה היא להעניק לעובדים תחושה נפלאה שחושבים עליהם ומעריכים אותם ולכן מציעים גם מגשים יוצאי דופן המכילים פוקאצ’ות פריכות וטעימות מאד עם ירקות שונים, מיני סמבוסק, טרטלטים במרקמים ייחודיים, מבחר קישים אישיים עם בטטה, פטריות ברוקולי ועוד, קנפסים, מאפים מלוחים כמו בורקסים במגוון טעמי גבינה ובייגלה שונים המכילים מילוי כמו סלמון, גבינות שמנת מסקרנות וירקות תואמים.

פינגר פוד

בארוחות בוקר שבהן העובדים מסתובבים בין השולחנות העמוסים מדברים עם הקולגות וגם אוכלים, נהוג להכין פינגר פוד. אלו מטעמים שהם קטנים בגודלם ואוכלים אותם בדרך כלל בביס אחד או בכמה ביסים. דבר זה מאפשר את התנועה בשעת המינגלינג ושיחה נימוסית עם העובדים הנוספים.

מגשים מתוקים

לקראת סיומה של ארוחת הבוקר המשביעה, צצים מגשים נוספים על השולחנות והפעם מדובר במגשים של מאפים מתוקים כמו קרואסונים, היצע נרחב של עוגיות, בראוניס, פטיפורים, קאפקייס בטעמים שונים, כדורי שוקולד המגולגלים בתוספות מיוחדות ופלטות של פירות עונתיים וטרופיים טריים בשלל גוונים שנחתכו זה עתה.

ארוחת בוקר במקום העבודה היא חגיגה שהעובדים לא ישכחו במהרה. הם נהנו משולחנות ערוכים בקפדנות, במאכלים מגוונים ויוצאי דופן שהתאימו לכל העובדים. כל אחד מהם מצא כמה וכמה פריטים שאהב הן בארוחת הבוקר והן בקינוחים המפתיעים.

דילוג לתוכן